Forside · Artikler · Downloads · Debatforum · Links · Nyhedskategorier 23. October 2018 10:51
Navigation
Hovedindhold
Forside
Artikler
Downloads
FAQ
Debatforum
Links
Nyhedskategorier
Kontakt siden
Kontakt
Fotoalbum
Søg
Forslag
Testgruppen
Besgende
Gster online: 1
Ingen brugere online

Antal brugere: 1
Ikke aktiverede brugere: 0
Nyeste bruger: Webmaster
Status på aktiviteter i 2006
NyhederJunior turen til Grindsted havde mange deltagere, og må betegnes som værende en succes, selvom dagene stort set druknede i regn. Et par uger senere, afholdte aktivitets udvalget et tørflue kursus ved hhv. Grindsted, Hoven samt Omme å, som derimod havde 25 grader og en bagende sol fra oven.

Å-vandringen blev afholdt med 24 fremmødte i slutningen af maj. Der blev bl.a. holdt et lille foredrag med formanden fra LÅS, der fortalte omkring restaurerings arbejde i Lyngbygårds Å.

Hverdags turene har i år har budt på kysttur til Djursland, en dag ved Grindsted Å samt en tur til Karup Å, hvor stykket ved Høgild blev udforsket. Hyggen er i højsædet, og kaldes populært for pensionist turene, - da de normalt ligger på en hverdag. Men alle kan deltage!

Lystfiskerfesten blev afholdt for 34'te gang, med et nogenlunde deltager antal. Vejrguderne var bestemt ikke med os, hvilket formentligt afholdte en del fra at komme. Op ad dagen kom der dog mere gang i fiskeriet, og flere fine regnbue og bæk ørreder kom i fangstnettet.

Lakse turen til Bjerkreimselven i Norge havde i år 16 deltagere, og derfor var udvalget nød til at booket et ekstra hus for at have nok plads. Som tidligere år, var 2006 igen et år med vind i sejlene, hvor deltagerne fangede over 70 laks i uges løb.
Indlogning
Brugernavn

Kodeord



Er du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
F tilsendt et nyt ved at klikke her.
Replikboks
Du er ndt til at logge p for at skrive en replik.

Der er endnu ikke skrevet replikker.